קומיון - עולם הטלקום של ישראל
 הפוך לדף הבית  הוסף למועדפים  שלח לחבר  RSS
האימייל האדום חיפוש באתר

נו אקזיט: בוטלה העסקה למכירת במבו מדיה-קאסטינג

הענקית הסינית צ'יינה-טל חזרה בה מכוונתה לרכוש את החברה


מאת: אופיר פרימט
פורסם: 22/10/2008

תאגיד הענק הסיני ChinaTel, אשר הודיע לפני חודש על כוונתו לרכוש את חברת במבו מדיה-קאסטינג הישראלית (Bamboo MediaCasting), נסוג מן ההחלטה. התאגיד הודיע אתמול לבורסת ה-OTC בניו יורק (Over The Counter, חברת הנסחרות "מעבר לדלפק" בנאסד"ק) כי לאחר שבחנו את כדאיות העסקה, החליטו שתי החברות להפסיק את ההסכם.

חשוב לציין, כי הודעת התאגיד הסיני בחודש שעבר, על כוונתו לרכוש את החברה הישראלית, ובעיקר את את תוכנת הדגל של החברה SilverStripe, אינה מסמך מחייב, וההסכם בין החברות לא נחתם באופן סופי.

חברת במבו מדיה-קאסטינג הוקמה בשנת 2001, והיא מספקת פתרונות ותמיכה לשירותי תוכן סלולריים. למעשה, מאפשרת תוכנת ה-SilverStripe למשתמש להגדיר תחומי עניין רלוונטיים, והיא מורידה סרטים ומולטימדיה עבורו בשעות בהן אין עומסים על הרשתות הסלולריות. לאחר שהורדו התכנים, יכול המשתמש לצפות בהם ללא צורך בחיבור לאינטרנט. הדבר נכון גם לגבי תכנים שיווקים אותם מעוניינות הספקיות לחשוף לעיני המשתמש. עד היום גייסה במבו 18 מליון דולרים, ומשרדיה ממוקמים בכפר-סבא, ניו-יורק, סין, הונג-קונג וגרמניה.

מאמרים נוספים

אפשרויות גיוס הון להייטק

אפשרויות גיוס הון להייטק

עיצוב אלבומים באינטרנט - כל אחד יכול

עיצוב אלבומים באינטרנט - כל אחד יכול

על תקלות האייפון הנפוצות

על תקלות האייפון הנפוצות

רכישת מכשיר סלולאר

רכישת מכשיר סלולאר

הכל על הקמת מוקד אנושי וטכנולוגי

הכל על הקמת מוקד אנושי וטכנולוגי

הסמארטפון ככלי היעיל ביותר ללמידה בבית הספר

הסמארטפון ככלי היעיל ביותר ללמידה בבית הספר

כמה מרוויח בונה אפליקציה?

כמה מרוויח בונה אפליקציה?

הצורך הגובר של השוואת מחירי סלולר

הצורך הגובר של השוואת מחירי סלולר

איך לבחור חבילות סלולר לחו

איך לבחור חבילות סלולר לחו"ל?

רכישת מכשיר סלולאר

רכישת מכשיר סלולאר

הצטרפו לרשימת תפוצה
כל הזכויות שמורות Copyright © 2008 - קומיון – עולם הטלקום של ישראל הקמת אתרים ע"י הקמת אתרים