חברת אינפוג'ין (InfoGin) הישראלית הודיעה היום, כי חברת ה-IT הבינלאומית, Atos Origin, הטמיעה את פלטפורמת ההמרה של החברה במפעילת הסלולר הספרדית Telefónica de España.
פלטפורמת ההמרה של אינפוג'ין (Intelligent Mobile Platform), מאפשרת לטלפוניקה, ספקית הסלולר הגדולה בספרד, להציע ללקוחותיה גישה מהמכשיר הסלולרי לכל אתר אינטרנט, גם לאלו שלא מותאמים מראש לגלישה מהסלולר, שכן הפלטפורמה ממירה את תכני האינטרנט באופן אוטומטי ומתאימה אותם אל המכשיר הנייד.
ערן ויילר, מנכ"ל ומייסד אינפוג'ין, בירך את ספקית הסלולר הספרדית על הצטרפותה למעגל המפעילות האירופאיות המסוגלות להציע ללקוחותיהן חווית אינטרנט "אמיתית", לדבריו, והעריך גם כי הדבר יביא לעלייה משמעותית בצריכת שירותי האינטרנט בקרב הלקוחות, בשנים הקרובות.
אינפוג'ין, שנוסדה באפריל 2000 וממוקמת בכפר סבא, מעסיקה כ-75 עובדים וגייסה עד כה כ-22 מיליון דולרים. בין לקוחותיה הגדולים של אינפוג'ין ניתן למצוא את חברת מיקרוסופט. שתי החברות חתמו על הסכם רישוי בחודש ספטמבר לפיו תוכל ענקית החברה להמיר תכנים בשירות החיפוש הסלולרי Live Search Mobile. פלטפורמת ההמרה של אינפוג'ין אף זיכתה את החברה בתואר "פיינליסטית תחרות החדשנות הגלובאלית" של התאחדות ה-GSMA, שנערכה בספטמבר השנה. אינפוג'ין תתמודד על התואר היוקרתי בגמר שיתקיים בברצלונה ב-2009.
אטוס אוריג'ין הינה חברת IT בינלאומית, המספקת ייעוץ ושירות הטמעת מערכות וניהולן. החברה מעסיקה כ-50 אלף עובדים ופועלת ב-40 מדינות.