Haier תשלב את פתרון העדכון של רד בנד בסלולרי מתוצרתה
בקרוב עם תוכנת רד בנד. מכשיר ה-HG-V70 של Haier
התוכנה שתותקן תסייע ליצרנית ולמפעילות שישווקו את המכשיר לבצע עדכוני תוכנה באופן מרוחק, ללא גישה פיסית למכשיר
מאת: אופיר פרימט
פורסם: 20/1/2009
חברת רד בנד הישראלית (Red Bend), המפתחת תוכנה לעדכון מרחוק של טלפונים סלולריים (FOTA), הודיעה היום כי יצרנית הטלפונים הסלולריים הסינית Haier Telecom בחרה להטמיע וליישם את תוכנת החברה בטלפונים מדגמי HG-V70 GSM שאותם היא מייצרת עבור המפעיל הסלולרי הסיני צ'יינה מובייל. Haier Telecom היא חברה בת בתאגיד Haier הסיני, היצרן הרביעי בגודלו בעולם של מכשירי חשמל ואלקטרוניקה ביתיים.
Haier Telecom תטמיע בטלפונים מתוצרתה את טכנולוגיית עדכוני התוכנה של רד בנד, ובנוסף את תוכנת ניהול ההתקנים הסלולריים של החברה. באמצעות פתרונות אלה, יוכל המפעיל הסלולרי לעדכן, להוסיף או להסיר מרחוק יישומי תוכנה במכשירים שישווקו למשתמשי הקצה, ללא צורך בנגישות פיסית למכשירים. לטענת אנשי רד בנד, מתכננת Haier להמשיך ולהטמיע את מוצרי החברה גם בדגמי טלפונים נוספים, שאותם היא תשיק במהלך 2009.
פתרונות התוכנה של רד בנד, אשר הוקמה על ידי יורם סלינג'ר, מותקנים ביותר מ-410 מיליון מכשירים ברחבי העולם. חברת Haier מתווספת לשני לקוחות נוספים של רד-בנד בסין: לנובו מובייל ו-Nollec, ולחברות נוספות ביפן אשר הודיעו לאחרונה כי ישלבו את המוצר במכשיריהן – NEC, Sharp ו-JRC כמו גם לחברות נוספות ברחבי העולם, כמו מוטורולה וסוני אריקסון.